Jdi na obsah Jdi na menu

Návštěvní kniha

 

Zde je místo pro vaše vzkazy
 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Petr Červinka - Vše nej...

2. 5. 2019 14:56

Velké poděkování paní ex-ředitelce Stehlíkové!
Užívejte si teď zaslouženého odpočinkového režimu!
Trochu se však bojím o další osud této nadstandardní školky! Co je Města resp. státu nikdy nemůže fungovat jako....
Držím palce nové paní ředitelce, personálu, dětem a jejich rodičům!
Vše nej!
Petr Červinka, Hradiště u Mnichova

Hlaváčová Romana - Vzpomínka na školku Duha

2. 9. 2015 17:47

Dobrý den,je to již 3 rok co Olda vykročil z Vaší školky do školy!
Tolik si stále vážíme toho,že právě školku Duha mohl navštěvovat a často si na Vás vzpomene a my jako rodiče také.Přejeme celému personálu úspěšný školkový rok 2015/2016 , šťastné děti a spokojené rodiče.
Klobouk dolů před Vámi!!
Děkujeme a všechny moooc zdravíme!
Hlaváčovi a především Olda- nyní z 3.B-školák:-)

Zvěřinová Terka - Pozdravy

11. 10. 2014 21:12

Ahoj všichni, moc se mi po vás stýská. Moc pozdravu všem. Vaše Terča

Videcká - Škola v přírodě

26. 5. 2014 22:00

Děkujeme paním učitelkám za první fotky ze školy v přírodě, už jsme se nemohli dočkat! Jsou krááásné, děti spokojené a všem to mooooc sluší! Všechny moc zdravíme :-).

Pavla Čížková, 9.1.2012 - DĚKUJEME

9. 1. 2012 14:22

Pocit důvěry, s kterou svěřujete každé ráno své dítě do „cizí“ náruče, je pro rodiče nesmírně důležitý/neocenitelný a není to vůbec nic samozřejmého. Cítím za to velikou vděčnost!
Bude to pomalu půl roku co je Adámek ve škole, ale školku, první kamarády a hlavně paní učitelky Táňu s Álou má pořád hluboku v srdíčku. Chci moc poděkovat za péči a trpělivost, kterou mu celé ty dva roky věnovaly a výrazně mu pomohly k zvládnutí dalších kroků v životě. Když jsem kdysi zvažovala výběr školky, tak mi kamarádka řekla, že za tuhle školku by „dala ruku do ohně“:). Zdálo se mi to přehnané, ale teď už vím, že bych to samé poradila i já další „váhající“ mamince.
Ať jste paní učitelky stále tak úžasné, trpělivé, empatické, prostě prima a……….. zkrátka za vše MOC DĚKUJEME!
maminka za Adámka D.

Ivana Erbenová - Vánoční besídka

15. 12. 2011 19:07

Dobrý den, včera jsem prvně navštívila Vaši školku při příležitosti vánoční besídky červené třídy. Moc se mi to tam líbilo - vystoupení dětiček, výzdoba, připravené pohoštění, atmosféra báječná - bylo vidět, jak se tam dětem líbí. Ráda si prohlížím i Vaše stránky, hlavně fotoalbum...Mějte se hezky a dětem ať se tam pořád líbí a jsou spokojené jako náš vnouček Ivošek.

Švejdovi - VZPOMÍNÁME

3. 11. 2011 12:33

Moc na Vás stále vzpomínáme a sledujeme a zvědavě nakukujeme, co je u Vás nového. Moc se nám líbí vaše překrásná Halloweenská výzdoba a tak trochu litujeme, že u toho také nemůžeme být. Prostě skončila zábava a začaly povinnosti. Jak bude trochu víc času, určitě se na vás přijdeme podívat. Zdravíme všechny paní učitelky, hlavně naši Álu s Táňou a také paní kuchařky a pokojské a ostatní, na které jsme možná nevědomky zapomněli. Mějte se moc krásně, chybíte nám.
Péťa, Terezka a rodičové Švejdovi

Ála - Re: VZPOMÍNÁME

4. 11. 2011 18:32

Ahoj Švejdíci,
určitě se stavte, už teď se těšíme. Děkujeme za psaníčko. A.

Mirka Vlková - Fotoalbum

22. 6. 2011 9:43

Dobrý den, jsem babička a tak jsem vděčná za pěkné fotoalbum, které vytváříte a já se mohu podívat, kde jste byli a co jste dělali.
Je to pro mě velmií příjemné.
Děkuji a přeji do budoucna vše dobré.

Kateřina Šišková - Zápis 2011

27. 12. 2010 17:40

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy bude u Vás ve školce zápis na září 2011? Děkuji.
Katka Šišková

Hana Kroupová - www

22. 9. 2009 17:52

Hezké stránky, celé jsem si je prohlídla včetně odkazů a chválím.

Věra Klosová - Poděkování

30. 6. 2009 21:48

Když jsem dnes ráno vedla Johanku naposledy do školky, bylo nám to skutečně moc líto. Po celé 2 roky, kdy jsme k vám docházely jsme si to ohromně užívaly. Skutečně obě. Johanka byla velmi spokojená a Pavlu a Věru bude mít v srdíčku ještě velmi dlouho. A já si velmi vážím toho jak se dětem věnujete, co všechno dokáže pro ně vymyslet a zařídit a na co vše máte elán a energii. Nesmírně si také vážím jednání a způsobu komunikace s rodiči. Kdyby každé zařízení, kterým moje dcera v životě projde, bylo podobného ražení, měla by se opravdu pohádkově. Mockrát děkujeme!!!
Johanka, Věra a Tomáš Klosovi

Irena Švejdová - DUHA - RÁJ PRO DĚTI I RODIČE

8. 9. 2008 22:21

Je to už dávno a přesto jako by to bylo teprve včera, když jsme poprvé vedli v roce 2005 Petrušku k Táně a Ále do modřenky. Byly to úžasné 3 roky pohody, legrace a absolutní důvěry k vaší mateřské škole. Ani jednou se nestalo, že by naše dcera řekla "já dnes nechci do školky". Naopak, už v sobotu se ptala, kdy zase půjde. Letos nastoupila do školy, je z ní malá slečna a naše mladší Terezka ji vystřídala na značce Berušky u Ály a Táni. Moc děkujeme všem, celému personálu, za to, že jste pro naše děti druhým domovem, za to, jak je připravujete na cestu životem, za vaši obdivuhodnou trpělivost a neutuchající sílu, začínat stále znovu od "píky".... Přáli bychom si, aby příští 3 roky neutekly jako voda a moc se těšíme na všechna setkání a besídky, na kterých si dáváte spolu s dětmi tolik záležet. Jsou SUPER!!! Všem vás doporučuji!!!!! Švejdovi, Péťa a Terezka

Petra Kristlová - Poděkování

2. 7. 2008 23:13

Když se vracím v myšlenkách k uplynulému školnímu roku cítím klid a hřejivý pocit, že mé dítě je v těch nejlepších rukách, že je s ním zacházeno naprosto osobitým individuálním přístupem, tak jak si jeho "dušička" žádá. Moc děkuji paní učitelce Janičce i Haničce za vytvoření podmínek, které byly tím nejlepším počinem pro zahájení života s "povinnostmi".Kristlovi a Barborka

Gabriela Luftová - TAKÉ DĚKUJEME :-)

17. 6. 2008 9:15

Budu se opakovat s děkováním, ale budu se opakovat ráda. Svědčí o tom opravdová kvalita MŠ Duha. Dcera sice navštěvovala školku kratší dobu než děti předchozích pisatelek, ale krásné zážitky má(máme) na celý život. Vstřícnost, spolehlivost, obětavost, kreativita, láskyplný přístup k dětem a humor pí. učitelek, výborné jídlo pí. kuchařek (o odpolední koláče jsme se "praly" :-), pečlivost pí. pokojských a pí. hospodářek - zkrátka profesionální přístup všech nás mile překvapil! (Není tak ve všech školkách.)Takže ještě jednou velké díky skvělé školce Duha! G. Luftová s rodinou

Hanička a Dušánek Kerdovi - Poděkování

22. 8. 2007 11:05

Chtěla bych ještě jednou touto cestou poděkovat celé "DUZE" za uplynulých 6 let, kdy jsme měli to štěští a navštěvovali Vaši školku. Na Paní ředitelku Věru, Pavlínku, Zdeničku, Marcelku, Táňu, Álu, paní kuchařky a pokojské se nedá jen tak zapomenout. Váš laskavý a naprosto profesionální přístup je pro naše děti bezesporu velkým přínosem pro jejich další životní krůčky a kroky. Do budoucna přejeme všem hodně zdraví, spokojenosti a úspěchů.

Hana Kerdová


Šimon Šimáček "Zelenka" - Velký Dík

29. 6. 2007 11:25

Vážená mateřská školko "DUHO", všechny pani učitelky,ředitelko,kuchařky a ostatní, kdo se podílí na chodu vaší super školky.
Touto cestou Vám chceme za naší rodinu poděkovat za překrásný 3 roky zážitků,beztarostného hraní, učení, péči a přípravu na další etapu dalšího života.
Největší dík samozřejmě patří paní učitelce Haničce Sobotkové a Janičce Zajíčkové, které se celé 3 roky snažili vymýšlet program, blbiny.., aby se Šimon do školky vždy těšil.A tuším,že tu partu kamarádů rytířů, dvorních dam,kterou jste vytvořili, a především Vás obě "Královny" bude v srdíčku nosit ještě strašně moc a moc dlouho..... DĚKUJEME MOC!!!!! rodina Šimiho Šimáčka